Autobedrijf Van der Mark

Een autobedrijf waar u alle kanten mee op kunt

Bij Autobedrijf Van der Mark zijn we breed gespecialiseerd. Gaat u er maar even voor zitten.

Verkoop en inkoop van auto’s

We kopen auto’s in en verkopen die weer. We zijn gespecialiseerd in auto’s in de voordelige prijsklasse: vanaf 400 euro tot zo’n 5000 euro. Alle auto’s zijn grondig geïnspecteerd en hebben een onderhoudsbeurt achter de rug. Daardoor staan we in voor de kwaliteit.

Verkoop onderdelen

Op zoek naar een onderdeel? Grote kans dat we het in huis hebben. Een veelheid aan gebruikte onderdelen ligt klaar in het eigen magazijn. Liever een nieuw onderdeel? Dat kan ook: we verkopen ‘huismerkonderdelen’, dus onderdelen die nét zo goed zijn als de originele onderdelen maar wel veel goedkoper.

APK keuringen

Alle auto’s kunnen we voor u APK keuren, onze automonteurs kunnen dit vakkundig voor u uitvoeren en zijn op de hoogte van de laatste APK keuringseisen.

Airco service

Ook voor Airco reparatie en onderhoud bent u bij ons aan het goede adres, wordt het niet meer koud in uw auto, of ruikt u vieze of muffe luchtjes, dan kunnen wij u ook daarmee helpen.

Reparaties van alle merken

Een kleine of een grote beurt. Een auto die het niet meer doet. Werk voor de gespecialiseerde automonteurs van Autobedrijf Van der Mark. We hebben twee ervaren monteurs, die bekend zijn met alle merken en typen auto’s. De garage is compleet uitgerust voor een professioneel herstel conform alle richtlijnen. Enige verschil: we zijn stukken voordeliger dan de merkdealer.

Verkoop van banden

Ook voor banden bent u bij Autobedrijf Van der Mark aan het juiste adres. Kies maar uit: of een gebruikte band met meer dan genoeg profiel voor een scherp prijsje, of een nieuwe band van een onbekend maar betrouwbaar merk voor ook al zo’n lage prijs? Meteen monteren? Ook dat kan geregeld worden voor een bescheiden prijs.

Auto’s demonteren

Als erkend autodemontagebedrijf is Van der Mark is lid van STIBA, KZD*-gecertificeerd. Met andere woorden: we zijn een professioneel autodemontagebedrijf, dat alle regels rond het demonteren van auto’s netjes in acht neemt. Ons lidmaatschap van Autorecycling Nederland (ARN) garandeert dat demontage van auto’s op verantwoorde wijze gebeurt. Wel zo prettig voor het milieu.

Eigen ophaaldienst

Om snel en flexibel auto’s op te halen, beschikt Autobedrijf Van der Mark over een eigen ophaaldienst. Sloopauto’s elders ophalen is dus geen enkel probleem.